Begagnade bilar Karlstad

Hos oss på Klarälvens Bil hittar du begagnade bilar från de flesta märken på marknaden och i alla prisklasser.

Välkommen till en bilfirma som brinner för begagnade bilar! Vi säljer, köper och byter bilar i Karlstad med omnejd, men tar självklart emot kunder från hela landet.

Kontakta oss på telefon 054-400 00 20 om du vill köpa, sälja eller byta bil i Karlstad.

Begagnade bilar i Karlstad för alla behov

Är det dags att byta bil? Har familjen växt och du behöver plats för barnbilstolen så kanske inte din nuvarande småbil räcker till och du behöver något större. Eller har du en bil som mest står och samlar damm i garaget utan att användas? Oavsett om du vill köpa, sälja eller byta bil så kan du vända dig till oss. Vi är ledande när det handlar om begagnade bilar i Karlstad och hjälper dig gärna tillrätta i vart stora utbud av kvalitetsbilar. Gammal eller ny, sportbil eller familjebil – hos oss hittar du något begagnat som kommer att vara till belåtenhet.

Snabba och trygga affärer

Du är varmt välkommen att sälja din bil oss. Vi köper begagnade bilar till bra priser. Oavsett märke, modell eller skick så kan vi ta oss en titt på din bil och ge den en professionell värdering – kostnadsfritt förstås.

Väljer du att köpa eller sälja begagnat hos oss så kan vi garantera en snabb och trygg affär. Vi är erfarna bilhandlare som kan ge dig ett snabbt bud. När vi är överens om ett pris så betalar vi snabbt och säkert och kan även hämta bilen hos dig vid behov.

Begagnade bilar Karlstad – några användbara tips

Här är några saker som kan vara bra ha att ha koll på inför en affär med begagnade bilar.

Finns skuldebrev? Det är lätt att köpa grisen i säcken om man inte har gjort grundliga efterforskningar. Kontrollera alltid om det finns ett utestående skuldebrev i bilen innan du börjar engagera dig alltför mycket i den.

Körsträckan. Det går inte alltid att lita på att körsträckan som säljaren meddelar stämmer. Vi hjälper dig att undersöka skicket på bilen så att du undviker fusk.

Samma sak gäller bilens ålder. Vi kan hjälpa dig att säkra bilens ålder, märke och modellbeteckning om du känner dig tveksam till bilens årsmodell

Kostnader. Hur många liter en bil drar per mil har stor påverkan för din framtid som ägare av en ny begagnad bil. Då är det viktigt att skilja på bilens officiellt certifierade bränsleförbrukning med den nuvarande förbrukningen. I de flesta fall är bilens nuvarande förbrukning högre än den officiella, beroende på bilens skick, däckens kvalitet, om luftkonditioneringen är påslagen med mera. Vi är kunniga när det handlar om att värdera begagnade bilar och kan hjälpa dig att bedöma förbrukningen.

Hur säker är bilen du planerar att köpa? Vi har bra koll på säkerhetsaspekten när det gäller bilar och kan hjälpa dig att hitta rätt.

Vi är ledande proffs när det handlar om handel med begagnade bilar i Karlstad med omnejd. Gör din bilaffär hos oss så kan du känna dig trygg i att allt kommer att gå rätt till.

Hos oss hittar du begagnade bilar i alla prisklasser