1 / 7
×
2 / 7
×
3 / 7
×
4 / 7
×
5 / 7
×
6 / 7
×
7 / 7
×

Kia Sportage 1.6 GDI Limited Edition 135hk Drag Värm Glastak

15 000 mil

2014

Bensin

Manuell

Pris: 114 900 kr

Kontakta oss

  • ×
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tipsa en vän

Biluppgifter

Märke: Kia

Modell: Sportage

Drivhjul: 2WD

Regnr: CYK265

Utrustning

12V-uttagABS-bromsarACCACC 2 klimatzonerAirbag förareAirbag passagerare framAntisladdAUX-ingångAvbländande innerbackspegelAvstängningsbar airbag passagerareBackkameraBackstartshjälpBarnlåsBroms-assistansCD-StereoCentrallås (fjärrstyrt)Delbart baksäteElhissar (fram och bak)Elinfällbara sidospeglarEluppvärmda sidospeglarEuro NCAP 5Fällbara baksätenFärddatorFarthållareFinns i KarlstadGPSHemleveransISOFIX-fästen bakKlädsel (helskinn)Kylt handskfackLäslampaMattor (gummi)MultifunktionsrattPanoramaglastakRattvärmeRegnsensorReservhjulSätesvärme (bak)Sätesvärme (fram)ServostyrningSidoairbagsSidokrockgardinerStartspärrStöldlarmSvensksåldTonade rutorUSB-uttagXenon (halvljus)Yttertemperaturmätare

Läs mer om bilen hos Bytbil

Vi hjälper dig att hitta rätt bil.

Bilbyte

Bort med din gamla och in med din nya - vi tar givetvis din bil i inbyte för att underlätta affären för dig. Hos Klarälvens Bil har vi skapat möjligheten för dig att byta in din gamla bil när du köper en ny hos oss.

Hemleverans

Är du intresserad av en bil men har inte möjlighet att besöka oss i Karlstad? Inga problem! Vi levererar bilen till den plats som passar dig. Att köpa en bil har troligen aldrig varit enklare. Läs mer om hemleverans här.

Trygghet

Hos oss får du garantier som gäller och vi utför även uppgraderingar av bilen inför framtiden. Genom oss och våra samarbetspartners kan du utföra service och kan köpa tilläggstjänster som: Förlängda bilgarantier, försäkringar och lackskydd.