Land Rover Range Rover Sport 3.0 TDV6 AWD Sv-Såld (258hk)

0 mil

Pris: 0 kr

Kontakta oss

  • ×
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tipsa en vän

Biluppgifter

Märke: Land Rover

Modell:

Drivhjul:

Regnr:

Utrustning

12V-uttag2 klimatzonerABS-bromsarACCAirbag bakAirbag förareAirbag passagerare framAntisladdsystemAntispinnAUX-ingångAvbländande backspegelBackkameraBarnlåsBi-xenonstrålkastareBluetoothBromsassistansCD-StereoCD-växlareCentrallåsDelbart baksäteElhissar (fram och bak)Elinfällbara sidospeglarElstol förareElstol passagerareEluppvärmd vindrutaEluppvärmda sidospeglarFällbara baksätenFärddatorFarthållareFinns i KarlstadFyrhjulsdriftGPSHelljusassistansISOFIX-fästen bakKeyless Nyckelfri DörrarMotorvärmare (bränsle)Motorvärmare (fjärrstyrd)MultifunktionsrattPanoramaglastakParkeringssensorerPremiumbilRailsRattvärmeRegnsensorSätesvärme (bak)Sätesvärme (fram)ServostyrningSidoairbagsSminkspegelStart-/stoppfunktionStöldlarmSvensksåldTonade rutorTouch-/PekskärmUSB-uttagYttertemperaturmätare

Läs mer om bilen hos Bytbil

Vi hjälper dig att hitta rätt bil.

Bilbyte

Bort med din gamla och in med din nya - vi tar givetvis din bil i inbyte för att underlätta affären för dig. Hos Klarälvens Bil har vi skapat möjligheten för dig att byta in din gamla bil när du köper en ny hos oss.

Hemleverans

Är du intresserad av en bil men har inte möjlighet att besöka oss i Karlstad? Inga problem! Vi levererar bilen till den plats som passar dig. Att köpa en bil har troligen aldrig varit enklare. Läs mer om hemleverans här.

Trygghet

Hos oss får du garantier som gäller och vi utför även uppgraderingar av bilen inför framtiden. Genom oss och våra samarbetspartners kan du utföra service och kan köpa tilläggstjänster som: Förlängda bilgarantier, försäkringar och lackskydd.