1 / 10
×
2 / 10
×
3 / 10
×
4 / 10
×
5 / 10
×
6 / 10
×
7 / 10
×
8 / 10
×
9 / 10
×
10 / 10
×

Mitshubishi Outlander P-HEV 2.0 Hybrid 4WD CVT (203hk) Drag

16 900 mil

2014

Bensin/Hybrid

Automatisk

Pris: 169 900 kr

Kontakta oss

  • ×
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tipsa en vän

Biluppgifter

Märke: Mitsubishi

Modell: Outlander

Drivhjul: 4WD

Regnr: SFC081

Utrustning

12V-uttagABS-bromsarACCAirbag förareAirbag passagerare framAntisladdAntispinnAvstängningsbar airbagBackstartshjälpBroms-assistansCD-StereoCentrallåsDelbart baksäteDimljus framElhissar (fram och bak)Elinfällbara sidospeglarEluppvärmda sidospeglarEuro NCAP 5Fällbara baksätenFärddatorFarthållareFinns i KarlstadISOFIX-fästen bakISOFIX-fästen framKan ordnas med hemleveransKeylessLäslampaMultifunktionsrattRegnsensorServostyrningSidoairbagsStartspärrSvensksåldTouch-/PekskärmUSB-uttagYttertemperaturmätare

Läs mer om bilen hos Bytbil

Vi hjälper dig att hitta rätt bil.

Bilbyte

Bort med din gamla och in med din nya - vi tar givetvis din bil i inbyte för att underlätta affären för dig. Hos Klarälvens Bil har vi skapat möjligheten för dig att byta in din gamla bil när du köper en ny hos oss.

Hemleverans

Är du intresserad av en bil men har inte möjlighet att besöka oss i Karlstad? Inga problem! Vi levererar bilen till den plats som passar dig. Att köpa en bil har troligen aldrig varit enklare. Läs mer om hemleverans här.

Trygghet

Hos oss får du garantier som gäller och vi utför även uppgraderingar av bilen inför framtiden. Genom oss och våra samarbetspartners kan du utföra service och kan köpa tilläggstjänster som: Förlängda bilgarantier, försäkringar och lackskydd.