Köpa bil Karlstad 

Klarälvens Bil är till en firma med stor kärlek för bilar. Vänd dig till oss om du bor i Karlstad med omnejd och behöver köpa bil. Hos oss hittar du bilar från alla ledande märken och alla modeller. Oavsett om du vill ha en trygg begagnad Volvo, en smidig KIA eller en elegant BMW så hittar du den hos oss.

Intresserad av att köpa bil i Karlstad? Välkommen att kontakta oss på telefon 054-400 00 20.

Köpa bil Karlstad – med kunden i fokus

Vi har sedan starten arbetat hårt för att skapa oss ett gott rykte och många nöjda kunder i Karlstad, Värmland och hela Sverige. När du ska köpa bil hos oss så kan du räkna med full service: alla våra begagnade bilar levereras nyrekonditionerade och skulle det behövas service så ordnar vi det också.

Vi erbjuder dessutom gratis CarFax-rapporter i alla våra annonser för att du som kund ska kunna vara trygg med dina bilaffärer. När du köper bil hos oss kan vi även erbjuda extra garanti upp till 2 år via Svensk Bilgaranti.

Låt oss köpa di bil – vi gör det självklart även om du inte ska köpa en av oss. Vi kan även lösa eventuella restskulder på bilen för att underlätta affären.

Om du vill köpa en bil hos oss så rekommenderar vi att du kontaktar oss i förväg så kan vi ge bästa möjliga service vid visningen.

Så här går det till när vi köper din bil:

  • Efter att du kontaktat oss gör vi en professionell och kostnadsfri värdering av din bil. Du får ett kostnadsförslag så fort som möjligt. Vi köper begagnade, defekta och avställda bilar. Vi erbjuder även kostnadsfri service inklusive avregistrering.
  • Vi erbjuder prisgaranti. För att du ska få rätt pris så köper vi din bil till aktuellt marknadspris och hämtar bilen på plats om så önskas.
  • Vi hjälper dig med hela affären. Vi sköter pappersarbetet kring ägarbytet och erbjuder trygg och enkel betalning. Du har pengarna på ditt konto innan vi tar över bilen.

Tryggare och enklare jämfört med privataffär

Det finns många plus med att låta oss köpa din bil jämfört med att göra en privataffär. Du behöver inte sätta in en annons på Blocket och vara i kontakt med oseriösa spekulanter. När vi köper din bil så kan du vara trygg i att du får ett relevant pris som motsvarar marknadsvärdet. Vi hjälper dig att genomföra en trygg bilaffär.

Vi brinner för allt som har med bilar att göra och vill hjälpa dig till ny körglädje ute på vägarna. Oavsett om du behöver en liten personbil för vardagsbruk eller något större för hela familjen så hittar du något i vårt stora och kvalitativa utbud av begagnade bilar.

Hos oss får du alltid ett vänligt bemötande

Hos oss får du alltid ett proffsigt och vänligt bemötande. Kunden är alltid i fokus för oss och du kan känna dig trygg i att allt går korrekt till. Vi kontrollerar alltid att allt står rätt till med alla dokument innan vi avslutar affären.

Välkommen att kontakta oss på Klarälvens Bil – en kunnig partner för den som vill köpa bil i Karlstad. 

Bilar från alla ledande märken - i gott skick!