Köp Bil

Hitta din
nya-begagnade
bil idag!

Välkommen in!

Välkommen till oss på Klarälvens bil – ett familjeföretag som sätter dig i fokus. Bilar är vår stora passion och vi arbetar med målet att bibehålla ett gott och långvarigt rykte.

Du hittar oss längs med den vackra Klarälven, kom förbi och ta en kopp kaffe samtidigt som du kollar på en bil. Se Vägbeskrivning.

Hos oss får du:

  • Låga priser
  • Garantier som gäller
  • Kostnadsfria CarFax-rapporter
  • Högkvalitativ service

Vi erbjuder hemleverans.

Vi sköter även trygga bilaffärer på distans. Ifall att du hittar en bil som du är intresserad av men inte har tid eller ork att besöka oss i Karlstad så kan vi erbjuda hemleverans.

Du kan få en genomgående visning av bilen via videosamtal och du har självklart tillgång till samma förmåner som om du handlade på plats. Hemleveransen gäller alla våra bilar.

Välkommen att kontakta oss för en offert via telefon 054-400 00 20 eller via vårt kontaktformulär.

HITTA DIN NÄSTA BIL HOS OSS

Våra senaste bilar.

Se Alla Bilar

Mer bil för pengarna.

Livet förändras, det är naturligt att din bil också gör det. Hos oss hittar du ett stort utbud av kvalitetssäkrade och prisvärda bilar. Alla våra bilar är noggrant kontrollerade av våra bilexperter så att du kan känna dig säker med din affär. Se över vårt utbud!

Din trygghet

Under våra år inom bilbranschen har vi lärt oss att hemligheten bakom en säker bil ligger i detaljerna. Därför tar vi tid och lär känna alla bilar innan du får möjligheten att provköra. Hos oss får du garantier som gäller – allt för din trygghet.

Säkrare än att handla privat

Det finns många fördelar med att köpa en begagnad bil. Men den stora faktorn är priset, när du handlar en bil hos oss kan du vara säker på att du får mycket bil för pengarna.

Att handla begagnade bilar av privatpersoner medför en viss risk. Hur noga är bilen kontrollerad och hur kunnig är säljaren? Ännu en faktor när du handlar privat är att säljaren inte alltid talar sanning eller står för vad de säger.

Hos oss garanterar vi att du får värde för dina pengar. Varje bil är noggrant kontrollerad av våra experter så att du får fördelarna med att köpa begagnat – utan risken. En säkrare bilaffär helt enkelt.

Vi utför uppgraderingar av bilen

Tack vare våra samarbetspartners så kan vi erbjuda uppgraderingar till din nya bil. Du har möjlighet att utföra service och kan även köpa tilläggstjänster som: Förlängda bilgarantierförsäkringarlackskydd med mera.