Om oss

Allting Börjar
med Vår Kärlek
för Bilar.

Vår historia.

Klarälvens bil är resultatet av ett passionsprojekt mellan två bröder. Redan som barn fascinerades vi av allting som hette bilar och motorer. Denna fascination skulle sedan komma att växa med åren och detta blev startskottet till vad vi idag kallar Klarälvens bil.

De senaste tio åren inom bilbranschen har förberett oss inför den resa som vi befinner oss på idag. Under åren har vi byggt en gedigen kunskap om bilar och skapat ett öga för detaljer. Vår stolthet är att kunna skapa en trygg och smidig upplevelse för våra kunder, vi tar alltid det extra steget för att skapa en positiv upplevelse.

Känslan när vi ser en nöjd kund ta en första tur i sin nya-begagnade bil är oslagbar. En ny bil representerar nya möjligheter och framtida minnen. Att få vara med på en liten del av denna resa är ett sant nöje för oss på Klarälvens bil.

Tack vare dig och vårt hårda arbete kan vi nu följa vår barndomsdröm.

För oss är bilar mer än någonting som vi gör, det är vårt liv.

Våra samarbetspartners.

Carfax logo

CARFAX

En vision att förbättra den begagnade bilmarknaden genom att fungera som en oberoende källa av biluppgifter – till fördel för både er privatpersoner och oss bilhandlare. Ingen borde köpa en begagnad bil utan att ta hjälp av CARFAX bilhistorik.

Svensk Bilgaranti logo

Svensk Bilgaranti

Vår samarbetspartner Svensk Bilgaranti tillhandahåller fordonsbranschens mest lönsamma garantisystem utvecklat för den skandinaviska marknaden och är marknadsledande på garantiorienterade mervärdestjänster.

Auto Concept logo

Auto Concept

Flexibla, trygga garantier och bilförsäkringar. Om ditt fordon når en övre kilometergräns eller årtal inom garantiperioden, reglerar de skadan enligt närmast underliggande garantinivå istället för att garantin upphör helt.

Folksam logo

Folksam Bilförsäkring

Folksams Bilförsäkring Stor är topprankad i Konsumenternas jämförelse och får 4.4 av 5 i betyg. De har även särskilda försäkringar för många bilmärken.

AD Bildelar

AD Bildelar erbjuder reservdelar, reparation och professionellt utförd service för din bil, oavsett bilmärke och årsmodell – allt i enlighet med den internationella Europagarantin.

Lahega logo

Lahega Clemondo

Med Trygg kemi och omsorg om miljö och människa utvecklar Clemondo rengöringslösningar som värnar om vår gemensamma framtid och förenklar vardagen i bilvårdsbranschen.